Vi benytter første- og tredjeparts cookies (informasjonskapsler) på stakeriet.no. Velg "Godta" om du aksepterer vår bruk av cookies. Du kan også lese mer om cookies i våre nettsider i vår Personvernerklæring.
Inspirert av nordisk og internasjonal mat. Opplev alle de fantastiske rettene som nordisk cuisine har å tilby i ett måltid. Lokale råvarer og tradisjonelle oppskriftermed et internasjonalt preg.
Bordreservasjon på nett stenger kl. 16.00 inneværende dag. Ønsker du bord samme kveld eller grupper (8+ personer), ta kontakt med oss.
Kontakt oss →Hver dag fra kl 11.00-14:30. Byens beste lunsj!
En skikkelig digg kylling sandwich med avokadokrem og philadelphiaost, granateple og annet digg..
Persille, hvitløk, chilli i en hærlig kombinasjon
Nystekt pinsa, toppet med urteolje, serranoskinke og hvitløkskrem . Perfekt for en eller for deling!
Pannestekt croissant med pesto, eggerøre og grønt knask
Kraft kokt på kjærlighet, reker, blåskell og masse digg fisk, brød & smør
En gammel klassiker som bare må være med Serveres med egg & sennep
Ristet spekeskinke, brød & smør
Ristet ferskt brød, avokado & ricotta creme, pistasjnøtter og chiliflakes
Honning, chevre og masse digg knask
Klassiske norske retter med et internasjonalt vri.
REKER, OLIVENOLJE OG “PEISE MASSE” HVITLØK
OVNSBAKT MED HVITLØKSØLJE , BRØD OG CHIMICHURRY
RUGBRØD KNASK, PISKET SETERRØMME OG URTEOLJE
Oppdag herlige alternativer på vår barnemeny: små retter for våre små gjester.
Utforsk den uimotståelige sødmen til tradisjonelle norske desserter.
posjert pære og salt karamellsaus
hva er vel bedre med spansk utgave av creme brule, laget av en kokk fra catalonia
pasjonsfruktcoulis og sesongens bær
Utforsk de tidløse smakene av tradisjonell norsk mat.
NOEN SOM HUSKER LEGENDARISKE SMUTTHULLET PÅ S LUTTEN AV 90 TALLET? VI HAR PRØVD Å GJENNSKAPE DENNE KLASSIKEREN ANGUS BURGER, BACON, PESTO DRESSING OG BUFFALOPOTET
SPICY KYLLING, KARRIDRESSING, GRØNT ER SKJØNT, BRØD OG SMØR
PANNESTEKT BLOMKÅL, CHIMICHURRIM OG POTETPURE
HONNING, CHEVRE OG MASSE DIGG KNASK
RIGATONI PASTA, ANGUS STORFE OG PARMESAN
PANNESTEKTE SMÅPOTETER, BEARNAISE SAUS OG BROKKOLINI
SALTBAKTE POTETER, KREMET SOPPSAUS OG SESONGENS GRØNNSAKER
KRAFT KOKT PÅ KJÆRLIGHET, REKER, BLÅSKELL OG MASSE DIGG FISK BRØD & SMØR
BRUNET SOYASMØR, EDAMAME OG POTETPURE
Opplev julens magi på Stakeriet
POTETER, RØDKÅL, JULESAUS, MEDISTER
POTET, KÅLRABISTAPPE, LAMMESJY
SERVERES MED POTET, BACON, SENNEPSAUS, ERTEPURE, TRADISJONELT TILBEHØR
Arktisk inspirerte cocktails laget av lokale og hjemmelagde ingredienser.
Gabo Bar er inspirert av et sted ved Altaelva - Gabo - en vanskelig strekning å passeremed båt. Vår innredning og interiør er inspirert av Altaelvas fiskehistorie.
Mandag - Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 11:00 - 00:00
Søndag: 14:00 - 20:00
Åpningstider julen 2024
24.12.24: stengt
25.12.24: stengt
26.12.24: 16:00 - 22:00
27.12.24: 16:00 - 22:00
28.12.24: 16:00 - 22:00
29.12.24: 11:00 - 22:00
30.12.24: 11:00 - 22:00
31.12.24: 11:00 - 15:00